Total de visualitzacions de pàgina:

14/11/13

Homeopatia

Des que va nàixer Oriol ha patit i molt. La dermatitis atòpica no el deixava viure tranquil, pobre. Mamava cada hora i mitja i no feia més de dues hores seguides dormint ni de nit ni de dia. En despertar-se, comprovava els seus llençols tacats de sang, de rascar-se durant la nit...i així durant 10 mesos interminables.
Va ser aleshores quan la pediatra em va dir que li havíem de donar immunosupresors, després de l'hidrocortisona, la vaselina, l'antihestamínic i la cortisona oral...no vaig voler! no em va semblar una bona solució per a una personeta tan menuda.
La comare que em va parir a Oriol, cosina del meu marit, em va recomanar una homeòpata i no m'ho vaig pensar: "he de provar".
La primera visita va ser sorprenent: definir el caràcter del teu fill per tractar-li la malaltia; els símptomes eren evidents...mai ho hauria pensat. Vaig eixir de la consulta amb sentiments contradictoris: un nuc en la gola perquè em sentia responsable d'haver donat tanta química a una pell malalta i al mateix temps amb l'esperança que tot anava a canviar, en un temps prudencial.
En arribar a casa dels iaios, expliquem la visita i trasmetem l'esperança que tot millorarà: el iaio esclata a plorar! no podia suportar més veure el patiment d'un xiquet a qui la picor no el deixa descansar, ni jugar...
Comencem el tractament amb homeopatia, "les boletes" de Boiron i probiòtics, xarops i cremes...un mes després Oriol és un altre: riu més, no està tan "nerviós", comença a descansar millor (encara que això és més lent, pel costum de rascar-se) i no recorda rascar-se tan sovint. Cal afegir l'estada en la platja, també.
Ara, Oriol té quasi 16 mesos i és un xiquet molt viu, molt mogut però alegre, feliç i ja ha pogut descansar més d'una nit sencera.
Benvinguda l'homeopatia!!!

5 comentaris:

Lluvia ha dit...

Normal que guanyares tu!! escrius a l´esperança de families que puguen estar en el mateix cas.
Un mega abrasot dels tres.

Carmeta ha dit...

Mil gràcies Anna! Continuem patint una malaltia crònica que ningú ha sabut tractar...tothom remet a posar cremes, damunt de cremes i no es paren a mirar on està el problema.
Com a crònic, Oriol no es curarà mai, però sé que si no estiguérem donant-li l'homeopatia estaria molt pitjor.
Dormim fatal, però la recompensa la tenim amb el seu somriure quan es desperta de matí i crida un: "Maieeee" en el seu idioma. Besos

Carlos ha dit...

Bon dia:
Escarbant per la red per intentar fer front a la dermatitis atòpica que tenim a casa amb el nostre fill menut, ens hem trobat aquest blog que ens ompli d'esperança. Suposem que com moltes famílies, ens sentim impotents i fins i tot arribem a pensar de vegades que ja no sabem qué més fer per tractar de millorar un poquet la vida diària del nostre menut (i la nostra). Tenim fotos d'ell, de brots que ha tingut que ningú diria que baix de eixa pell fracturada, suporosa i inflamada, hi havia un xiquet. Ara té 11 mesos i des de que en tenia 2 estem tractant-lo amb cremes, més cremes, després de visitar gran varietat de pediàtres i dermatòlegs, de aplicar-li corticoides de tot tipus, tòpics, orals, i fins i tot inmunomoduladors tòpics... estem pensant que igual hem de provar altres alternatives, com la homeopatia o la osteopatia, per remediar la "lacra" que estem sofrint tota la familia, perque com diuen els metges, "no es una enfermetat greu, pero es peluda, per a ell i per als pares i familiars". Ara, no sabem si per les bones temperatures o per el tractament, está molt millor, però no deixa de rascarse continuament. No ens dona cap descans i per això mateix nosaltres no volem donar-li'l a la enfermetat, farem tot el necessari per a desfer-nos d'ella o de les seues manifestacions més dures. Ens agradaria saber a quin homeòpata heu anat, o si teniu alguna referència de alguna clínica a prop de Oliva, per portar al nostre menut. I mes o menys quina es la base del tractament que esteu seguint.

Salutacions.

Carmeta ha dit...

Carlos, vos ajudaré encantada. És millor posar-nos en contacte per mail o per telèfon. Hi ha molt per parlar. Escriu-me a correudecarme arroba gmail punt com

Carlos. ha dit...

OK, gracies. Estic preparant-te un correu breu amb el meu tf. Envia'm un whatsapp i et conteste de seguida. I un altre més extens en tot el que hem passat. Et recomane que borres el comentari per evitar que ningú puga pillar-te el e-mail.
Gràcies, moltes gràcies.
Carlos.