Total de visualitzacions de pàgina:

14/4/11

M'agrada llegir

Abril és el mes literari per excel·lència: trobades, presentacions, fira del llibre, diada de Sant Jordi, etc. preparen el bon lector per a gaudir de l'estació en què més es llig, l'estiu. I per reforçar aquest gust per la lectura i per adherir-m'hi, ací teniu un video, ben engrescador:


3 comentaris:

Lluvia ha dit...

Agradar-me? no lo següent!!! llegir, l´entrada i sobre tot el video (es pot compartir?)...
Ahir precisament vaig anar a la presentació d´un llibre. (en vaig a moltes si, però aquesta tenia més importancia). "Fora de joc", l´autor el germa d´una de les meues millors amigues, Sara, la de les ulleres, la recordes? Donc alli em vaig enrecordar de tu dos voltes, primer a l´entrar, va ser a l´aula de infantil de la biblioteca d´Algemesi i vaig pensar " A Carme també li agrada tot açò" i un altra perque el xic que feia les fotos o es pareixia molt o era el teu cunyat si o si.
A vore si ens veiem ara en festes i xarrem,que fa la tira!!!
Un abrasot.

PD: Fa 10 minuts que he penjat el telefon, parlant en la meua amiga Berta que diu que et veu de tant en tant al tren, i que al principi no t´ubicava....fins que va caure en qui eres, jejeje.

Carmeta ha dit...

Sí, sí, no s'assembla és que ÉS el meu cunyat!!! té a veure amb l'edició del llibre, així que...era necessari.

A Berta, li ho vaig notar, que no em va reconéixer a primera hora i després ja sí!

A veure si ens trobem encara que siga comprant el pa!

Lluvia ha dit...

Oido cocina Carmeta!!! si es que en aço de tindre ja el meu ordinador al 200% que m´ha arreglat l´expert...m´he dit: "Com no vaig a fer-li cas a Carmeta???" i ale ahi la tens la nova entrada, un mega abrasot!!!