Total de visualitzacions de pàgina:

9/8/09

Temps de lectura


L'estiu és el moment ideal per devorar, però també assaborir un grapat d'obres interessants.
Al llarg de l'any, no puc gaudir de lectures plaenteres, triades a consciència, perquè la tauleta de nit està completament plena de llibres recomanats als alumnes, enguany concretament més de 15.

Des de fa mes i mig, en canvi, i gràcies a l'abandonament complet de la televisió, he gaudit de tres lectures, estic amb el començament de la quarta i a la meua tauleta de nit està esperant-me la cinquena.
És hora de llegir, a la fresca si pot ser, sí, però també de parlar de lectures: amb EQP i Dards llegim, recomanem i fem tràfic d'obres, i, tot i que al seu ritme de lectura, se'l pot considerar una addicció, em serveixen de referent.

Si parlem de l'última obra que m'han recomanat i que ja he acabat, Totes les coses que no ens vam dir, de Marc Levy, he de parlar-ne positivament mil i una vegades. És una comèdia divertida, entretinguda, irònica, en ocasions mordaç, però no de riure fàcil. Ha estat una d'aquelles obres que no pots abandonar i de les que en penses quan no la pots llegir i això feia temps que no em passava.
Si en teniu oportunitat, gaudiu-la, jo ho he fet i m'ha deixat bon gust de boca.

5 comentaris:

miquelet ha dit...

M'apunte el títol. Llàstima no poder-la començar ara, ja que porte entre mans dues novel·les i un assaig i em falta temps per a llegir. A més, ara que he représ el blogel temps encara escassejarà una mica més.

Un petó.

Carmeta ha dit...

Si no la pots llegir ara, tant fa! és de lectura ràpida i amena així que fins i tot quan tingues poc de temps durant l'any, pots tirar-li mà.
Per cert, ja tinc el piset a Elx, una ciutat pleeeeena de palmeres!!!

miquelet ha dit...

Ale, doncs ja m'avisaràs del dia que vages a venir i t'espere per a fer-te de guia per ensenyant-te gustosament la meua ciutat. Tot acompanyat per una cerveseta a alguna terrasseta.

Per cert, ja he posat en marxa de nou el meu blog. M'heu fet enveja.

Salut.

Montserrat Brau ha dit...

Hola!
acabem de publicar a http://www.nosaltresllegim.cat un comentari precisament sobre aquest llibre. M'ha agradat molt llegir el teu!!

Carmeta ha dit...

Gràcies Montserrat!!!
Sempre és agradable compartir opinions sobre lectures. Jo també estic desitjant agafar per davant l'última obra de Levy, però com deia al post, el meu temps de lectura, és a l'estiu.