Total de visualitzacions de pàgina:

1/9/09

Animals de costums


La setmana que ve em traslladaré durant tot el curs a Elx. Aquesta, hi hem anat per portar coses, presentar-me a l'institut i tantejar el terreny.

El cas és que m'ha semblat molt curiós el meu comportament en arribar al pis d'Elx: fa uns quants mesos, parlàvem dels records olorosos i de les assimilacions que féiem en olorar alguna cosa. Doncs bé, la primera cosa que vaig fer en entrar a la meua pròxima residència va ser connectar l'ambientador que tinc a casa!, seguidament, connectar el marc digital, amb fotos de la família. Supose que inconscientment vull fer del piset, un cantonet de la meua vida, i aquestes són les dues coses que la meua ment m'ha manat endur-me per fer-ne cinc cèntims del que tinc ací.


Al mateix temps, en arribar a Elx, també he notat una olor característica que recorde del dia que vam anar buscant pis pels carrers del centre: m'ha agradat reconéixer-la i me n'he alegrat.

Tot siga que m'hi acostume i després, a casa, la trobe a faltar...

4 comentaris:

Lluvia ha dit...

Sempre allà on estem siga el temps que siga hi ha que viure´l i fer-lo nostre.
Que tingau una etapa daura els 2, ens vegem en no res!!!
Un abrasot per als 2 dels 2.

Lluvia ha dit...

Per cert....MOLT BONA FOTO!

miquelet ha dit...

Encantat de tenir-te a la meua ciutat. Ja saps que quan vulgues em tens a la teua disposició per fer una visita guiada o per a gaudir d'una bona cerveseta a qualsevol terrassa il·licitana.

Salut.

Carmeta ha dit...

Gràcies Miquelet! de moment ja n'he fet un tast i m'ha agradat! ara bé, ja et contaré com estan els ànims una vegada conega l'alumnat, a partir de demà.

Si necessite qualsevol cosa, no dubtes que em posaré en contacte amb tu. Gràcies!!!