Total de visualitzacions de pàgina:

25/6/09

Ja ha arribat l'estiu


Ja arribat l'estiu, sí. I?

Ara tothom està fent plans de vacances, fent sopars i dinars d'acomiadament dels companys de curs, començant a anar a la platja...mentrestant els opositors no eixim de les nostres habitacions d'estudi.

Finalment, la data de començament de les agonioses proves serà l'1 de juliol, a València capital, en el meu cas. I un any més, ens trobarem pràcticament les mateixes cares de tots els anys, que després de la mitja horeta de rigor, no sabrem si continuar o si ho deixem estar, una vegada més.

És complicadíssim traure temps després de treballar, corregir exàmens, preparant proves, fitxes o activitats, retocar la programació, posar notes, claustres, reclamacions, etc., etc. tindre ara ganes d'estudiar un temari que fa anys que vam aprendre i que ara, molts dels que ens examinaran probablement ni el recorden, però, hem de passar-ho, està muntat així.

A més, enguany amb això de la crisi, sembla que tothom vol opositar, i la ràtio ha pujat fins a 7,2 persones/plaça, així que hem de traure una mitjana total d'un 7 i escaig per tindre la maleïda plaça, i realment, després parles amb la gent que ja la té i, sí, han descansat, però després vénen les destinacions definitives per Rojales, San Miguel de Salinas o Santa Pola i les comissions de servei a dit, i ara, les adjudicacions telemàtiques i penses, què no s'ha d'acabar mai, aquesta agonia?

Bé, després d'haver-me quedat una miqueta més a gust, vaig a estudiar, que és el que porte fent des de les 8.00 del matí, i és el que estaré fent aquest cap de setmana, per si em busqueu...

3 comentaris:

Creuant Muntanyes ha dit...

M'has de contar el secret per a aguantar-ho

Carmeta ha dit...

T'ho contaria si ho sabera...però realment crec que és vici!

Lluvia ha dit...

Anims Carmeta de part del duet cocouaua jejeje a per totes!!!