Total de visualitzacions de pàgina:

27/4/09

Sensespai


L'ecologia està de moda.

Es veu poca gent encara amb bicicleta per la ciutat, tot i que ara hi ha un model de passeig molt xulo i sembla que està fent furor. Tots coneixem els beneficis d'usar un transport així: és fàcil d'aparcar, no gasta gasoil i és beneficiós amb el medi ambient.

Però...NO ESTEM FAVES! Supose que la gent d'alguns pobles de la Ribera haurà vist unes bicis meravelloses per enllaçar la comarca fent ús del préstec que ofereixen els diversos ajuntaments (ací en teniu més detalls), però la pregunta és: algú em pot explicar com enllacem eixos pobles sense posar-nos en perill?

Per exemple, per enllaçar la Ribera Alta i la Baixa, des d'Alzira, passant per Benicull i arribant a Corbera, ho podem fer tot per caminals, però com s'enllacen Alzira i Carlet o Benimodo?

Resulta que la meravellosa idea d'oferir aquest préstec de bicicletes (Ambici) s'ha fet començant la casa per la teulada: primer s'han posat les bicis i després es faran els enllaços de les carreteres, segons el Levante:

Para completar el proyecto Ambici la mancomunidad estudia la creación de una red de vías verdes que una las localidades de la comarca a través de caminos rurales. Se trata de caminos poco transitados y en los que sólo se autorizaría el paso a vecinos, bicicletas y viandantes.

Mario Flores admitió la carencia de carriles bicis en la comarca y reconoció que es «temerario» que los usuarios del nuevo servicio de bicis circulen por carreteras que carecen de carriles exclusivos para bicicletas.

Com que para completar el proyecto? si no hi ha per on transitar de manera segura entre els pobles, que en principi és l'objectiu d'una inversió de 300.000€, per què nassos volem les bicis?

Més que res perquè per anar pel poble, els majors ja en tenen una de pròpia i els xiquets tenen la Motoreta o l'Orbea, pròpia o heretada.

2 comentaris:

Lluvia ha dit...

Precisament això mateix estava comentant amb mon pare aquest diumenge.
Molta bici però de què servix sino hi han infrastuctures adequades??
Mil bessets parella de cuiners! Ens vegem a la boda, no?

Carmeta ha dit...

Per a la foto, al costat de l'ajuntament, sí que estan a punt, però, perquè no se la fan, en la carretera d'Albalat? Si no fóra pels tratges, identificaria a Piranya & company, en Verano Azul!