Total de visualitzacions de pàgina:

19/9/08

Ja no estic de vacances...


Definitivament ja he començat a treballar.

He pogut arreplegar una vacant a un centre, que, de moment, em fa el pes: es tracta de l'IES Vall de la Safor de Villalonga.

Tot i que encara no he pegat tots els bacs que he de pegar, i em consta, habitualment la faena de substitucions solia estar per la rodalia de València, i, tot i que, en general, no puc dir que no tornaria a cap dels centres on he estat, aquest el note diferent:


De moment, m'han rebut de manera molt amable, usen moddle com a un recurs més per reforçar continguts i per enviar material a l'alumnat i...(per fi) note el caràcter de la gent de poble! Necessitava ja una dosi de valencià pels corredors, de profes que coneixen al pare de l'alumne tal i que són amics de l'alumna qual.


A més, el centre es troba en un emplaçament preciós! la Vall de la Safor.

De moment, m'ha fet molt bona impressió.

3 comentaris:

miquelet ha dit...

Felicitats pel teu blog.

I espere que gaudisques d'un bon any a aquest centre.

Salut.

Carmeta ha dit...

Gràcies!! Espere que tot continue com fins ara, es nota moltíssim el comportament de les "feres" d'ací i de les "feres" de la capital...aquestos són tan...xiquets!

Lluvia ha dit...

Ole enhorabona per el nou centre, i que disfrutes al màxim!!!!
Ja estic asi de nou, però en fi tu en vas veure abans quasi que part de la meua familia!!! et tenim que enviar aquestes fotos de les que et parlarem, ara mirarem si al perfil apareix el correu personal.
Un mega abrasot.
ANA