Total de visualitzacions de pàgina:

15/12/09

Amb molta vista


QUÈ FEU? Us heu tornat boges/bojos? Com se vos ocorre estar llegint a través d'una pantalla d'ordinador? US QUEDAREU CECS!!!(Font de Mora dixit)

Sí. L'última pensada de l'estrambòtic conseller ha estat negar el portàtil de 10" que ofereix el ministeri als estudiants valencians. La raó? -i s'ha parat a llegir no-sé-quin informe mèdic- doncs diu que una lectura continuada davant d'una pantalla d'ordinador (i de 10") pot suposar un increment de miops i que, per tant, per millorar la salut dels estudiants, no firmarà el conveni amb el ministeri d'educació.
Senyor Font de Mora, vosté va estudiar amb un portàtil a taula? no, veritat? i, PORTA ULLERES!!!

Fa poc des de la Conselleria ens van fer passar a l'alumnat del 3r d'ESO una prova de nivell i després el professorat ho havia de passar a una plataforma Moodle, és a dir, una plataforma d'ensenyament virtual, però clar, com que no tenim bastants ordinadors per a tots als centres, els alumnes ho feren al paper i nosaltres (indignats) vam haver de passar-ho. Doncs bé, una de les preguntes era: "S'utilitzen les noves tecnologies a l'aula?""Sempre, quasi sempre, mai, quasi mai", clar, la majoria del nostre alumnat contestà que "mai". Què havia de contestar?
És tot un destrellat general que mai no arribaré a entendre. Vull pensar que el conseller té un afany de protagonisme molt desenvolupat i que de tant en tant s'ha de fer notar...

3 comentaris:

Marta ha dit...

Veig que també teniu Consellers "iluminats". N'hi han per tot arreu!

Carmeta ha dit...

Vols dir que algú se li assembla a Font de Mora? Mira que ha pensat introduir el xinés mandarí com a 2n idioma...

Creuant Muntanyes ha dit...

Hola Carmeta!
Tens un premi al meu blog, passa't a recollir-lo!