Total de visualitzacions de pàgina:

12/12/08

Definitivament no puc...


Haureu comprovat que en la meua llista de llibres que porte entre mans, hi havia dos que hi han estat un fum de temps. Doncs bé, això és perquè amb les lectures obligatòries, i les optatives, per a l'alumnat no els he pogut dedicar massa temps.

A més, he de confessar una cosa:


Després d'haver llegit unes 450 pàgines, pam dalt pam baix, NO PUC AMB LA LLADRE DE LLIBRES!! havia llegit un munt de crítiques positives abans d'adquirir-lo i tothom deia que l'enganxava i que no el podien deixar i tal, entre elles el web http://www.quellegeixes.cat/ , on tot aquell que parla del llibre ho fa positivament.


Ara, analitze per què l'abandone i pense que és, en primer lloc, perquè no sabia que estava ambientant en la Segona Guerra Mundial i l'horror nazi, i estic cansadíssima del tema, i l'altra perquè ha estat una lectura tan pausada que ha perdut el meu interés.

Ara bé, que no és tan estrany que m'haja passat perquè a casa tinc una prestatgeria on deixe les novel·les que deixe a mitges (sí, ho faig) i pegant una ulladeta són: L'ombra del vent, Kafka a la platja i La meitat de l'ànima de Carme Riera, i ara, a més, La lladre de llibres.

Què tenen en comú aquestes novel·les? doncs que o bé han estat grans èxits de vendes o bé han recollit algun premi, és a dir, la meua adquisició va estar condicionada pel gust de la majoria, ara acabe de corroborar que el meu gust no és el de la majoria, que en farem!
Per cert, amb Les trampes del desig la lectura també ha estat pausada, però continua a la tauleta de nit i totes les dies l'agafe una mica, no he perdut l'interés pel que m'ha de dir, així que...l'abandonament de l'altre no ha de tindre molt a veure amb la lectura pausada!

2 comentaris:

Lluvia ha dit...

Jo tant sols tinc un llibre que he deixat a la meitat..."escriure es viure" però no perque em coste de llegir o no m´agrade, sino pq pense que es un llibre del que es pot traure molt de profit...Al menys jo ho veig aixi.
Bo, pero tinc alguns que encara no he llegit entre ells...un dels més venuts "El codic davinci"...I em pasa que com se que quasi tothom l´ha llegit, no se li he agafat mània sense llegir-lo.
Però dels que tu has dit...La lladrona de llibres mel va regalar la meua germana l´any pasat als reis i mel vaig llegir en un plis plas, no es dels que més m´agradat però tampoc està malament.
AIxo si l´ombra del vent m´encanta!!!!!! tal volta pq mel vaig llegir abans de que fora el boom d´eixe llibre...jajaja
Ara estic llegint un de Isabel Allende, mel regala Enrique a XIle "El meu pais inventat", mel vuic acavar entre hui i demà pq de segur que a reis o al cumple em cau un de nou!!!! oeoeoeoe
Mil abrasets
ANA
PD: ja haveu mirat la bustia ordinaria????

Lluvia ha dit...

Després (dintre d´un anyet, espere, creua els dits que siga aixi de rapit) podrem intercanviar llibres de les nostres Llibreries personals jejeje