Total de visualitzacions de pàgina:

12/11/07

Entrada del bloc


Bé,


A partir d'ara, qualsevol consulta que vulgueu fer-me, fora de l'horari escolar, us la podré respondre a través del bloc.


La meua intenció és donar-vos material d'ampliació a través del bloc, que intentaré actualitzar, com a mínim, una vegada a la setmana.


Ara mateix us recorde que heu de presentar-me els esquemes-resums de les unitats 1 i 2 i que el resum del video de R. Llull també ha d'estar, encara que no vaja per a l'examen d'aquesta avaluació.




Al mateix temps, aquells que sigueu lectors podeu escriure ressenyes dels llibres que més us han agradat, en valencià, en castellà o en anglés, cosa que podrà servir per pujar nota, comptant amb la fluïdesa de la vostra redacció, l'absència de faltes d'ortografia, etc. La intenció d'aquest apartat és crear una mena de club de lectura online, on cadascú opine sobre els llibres que heu llegit i recomanar-ne de nous.


I sense més, anem per feina...

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo recomanaria la lectura del "Diari vermell de la Carlota". Un llibre on conta les experiències de la protagonista i parla de sexualitat d'una manera molt natural i molt clara. T'aclareix tot tipus de dubtes, et dona moltes dades, molta informació interessant i tot d'una forma divertida i entretinguda.
Si voleu llegir aquesta història des d'un punt de vista masculí ho podeu fer llegint "El diari vermell d'en Flanagan".
A més, a més, la Carlota té altres diaris com "El diaria lila de la Carlota", on parla de les injustícies del món i dels tòpics de la societat o "El diari blau de la Carlota" que tracta el tema de la violència de gènere, tan present avui en dia.

Anònim ha dit...

Jo tinc un parell de llibres que podrien agradar, depenent dels gustos.

En primer lugar, sense dubte, la saga sencera de Harry Potter. Sí, es de veres que s'ha fet molt comercial, pero i què? Es que no continua siguent un bon llibre? Te una trama de les més interesants que he llegit en ma vida, que no es poc, i a més a més és fàcil de seguir... sols em queda dirigirme als espectadors de les pel·lícules de Harry Potter que no són lectors dels llibres: no saveu el que us perdeu.

Una altra sèrie de llibres que m'ha agradat molt és Memòries d'Idhún. Té una trama prou bona i, a més, és una història d'amor poc convencional...

L'últim llibre mitjanament bo que m'he llegit ha sigut Eclipse, de la sèrie vampírica de Stephanie Meyer. És la tercera part de la pentalogia, i, encara que està bé, he de dir, que les dues anteriors són prou millors.

L'ombra del vent és altre llibre sobradament recomanable, encara que a estes altures, és difícil trobar algú que no ho haja llegit.

També voldria, deixant entreveure la meua part més freak, obrir el camp de la lectura a altres possibilitats, com el manga.

Res més ha dir de moment... besos!

Anònim ha dit...

En primer lloc...

no sé corregir entrades ¬¬

Carmeta ha dit...

Noelia,
Què vol dir això de no sé corregir entrades?

Anònim ha dit...

Carme, vol dir que vaig penjar la meua entrada sense repasar-la, i després m'adoní de l'errada. No savia com podia modificar-lo i per això vaig pujar la correcció.

Anònim ha dit...

De tots els llibres recomanables que he llegit, ara mateix sols recorde 1984, d'Orwell (gran llibre), idea original a partir de la qual ha sorgit l'arxiconegut "Gran hermano" de la tele. Supose que està de més dir que el llibre supera amb escreix el programa, però jo ho deixe caure.
Una saga un poc més juvenil però prou entretinguda és la de l'irlandés Eoin Colfer: Artemis Fowl, una mescla entre éssers màgics que viuen al subsòl i un geni adolescent (també irlandés) que dedica la seua superdotada ment a incrementar la fortuna familiar (no, no mitjançant activitats legals).
Per acabar.. done el meu suport a la proposta sobre manga!
Que pase un bon dia vosté =)

Anònim ha dit...

Jo recomanaria la lectura de “L’Ombra del Vent”, però com be diu Noelia es difícil trobar algú que no l’haja llegit.
Aquest llibre mescla tècniques d’intriga, de novel•la històrica... però sobretot es una gran tragèdia d’amor.
Ummm...doncs, al que no l’haja llegit recomane que ho faça, segur que disfruta d’aquest llibre!! Vaig a repassar-me la conversa de Valencià!! 1 beset!

Anònim ha dit...

hola carme !!
Està molt be açó del blog,encara que com no tinc internet no el podre visitar molt asobint.

Canviant de tema, esperte que et tobes molt agust al nostre centre i que tot funcione a demanar de boca.
En quant als llibres que nombra Noelia ,estic totalment dacort, Harry Potter,Memòries d'Idhún son molt bons.
Tambè L’Ombra del Vent le llegida i pense que esta prou bé.
Alguns llibres que recomanaria són :
-"Desde mi cielo" : pot resultar un poc complicat ja que la protagonista para desde una situació un poc estraña.
-"¨l'ultim vaixell": es el relat de una familia en l'època de dictadura.
-En manos de un extraño: la protagonista es victimia de les maldats de un desconegut que poc a poc intentará destrosar la seua vida.

Si alguna persona vol llegir algún d'aquestos llibres pot dirme-ho i els deixaré encantada.
Continuaria recomanat llibres pero no tinc mes temps.
Intentaré tornar pronte pel blog.

Un beset !!

Anònim ha dit...

Hola Carme sóc Carles, vuic que sàpies que estic estudiant molt per al teu examen, jejeje. Bé, saps que, fa 2 o 3 anys, no recorde molt bé, vaig estar a La Gomera i estiguí dinant, si no recorde mal, al mateix restaurant que tu....després d'anar a veure el parc natural de noseke...
Suponc que seria el mateix viatge.Bé, doncs ja es vem a classe...Bss!

Anònim ha dit...

Ais!, perdó no he recomanat cap llibre....mmm, recomane els de Harry Potter, molt interesants si xD

Candela ha dit...

Hola Carme!!!!
Jaja soc Candela^^
Com puc estar,jo, parlant de llibres, si soc la persona que menos llegira d'aquesta vida?
`Però me proposa't llegirme tots els que em manen i fins ara ho estic complint...val el teu encara no me l'escomençat..=S..jajaj
Voleu que vos recomane uns quants...Así la menda pareix que no haja tocat un llibre en sa vida però no es aixi!N'ha llegit de molt bons!Així que un dels que em va agradar a mí va ser el código da vinci (un llibre super xaxi, i damunt Candela se l'ha llegit^^),com no l'ombra del vent..(percert noelia tinc el teu llibre de l'ombra del vent '^^) y no sé encara que parega mentira la Celestina no me disgustà, era dificil d'antendre però l'argument no estava mal, i per acabar doncs no sé que vos sembla Mor una Vida es Trenca un Amor?va ser el primer llibre en que vaig plorar...
Doncs bé Carme disfruta de la teua estancia a l'insti que mola molt!!!!
Bona nit!!!!!apa que tard '^^!!

cAnDeLa...*

Anònim ha dit...

Holaaa Carmeee!
pues res jo recomane per llegir el llibre de camps de maduixes perqué és bastant interessant i sobre tot per a nosaltrees que stem en una edat tan crítica i eaquest llibre tracta sobre una xiqueta que pren dorgues i les conseqüències que té que soportari amés a més et conta el patiment des de la situació de sos pares, la seua germana, els seus amics, etc.!en fi, que es una novel·la bastant interessant!!!i també recomane el llibre del Dr. Jekyll y Mr. Hyde xq yo coneixia la hist`roa i l´any passar la vaig llegir i la veritat es que canvia prou. weno un beset i ens vegem demà!!!!

P.D: el llibre de les bèsties no el recomannee!!jeje

Anònim ha dit...

per cert, ami també m´agrada macaco, ki sap i la vida es bella...sense comentaris!! crec q es la pel·li q mes e ploratt!!jj

peer cert si t´agraden les pe¨·lis tipus la vida es bella supose q flores en el atico tmb t´agrdara, perque es d patir i tal, jo m´estic llegint ara el llibre i la veritat està prou bé!!
b7

Anònim ha dit...

El treball de ramon llull es pot fer per parelles o grups?^^ emmm per cert recomanem els llibres de la trilogia de la matèria oscura (luces del norte, la daga y el catalejo lacado), no se si existeix una edició en valencià. Aquests llibres son els que han donat pas a la propera pel·lícula de la bruixola dorada, que es diu d'aquesta manera pel fet de que la traducció nord-americana del primer volum es deia "The golden compass". A més d'aquests llibres també recomanem en el camp del còmic japonés els mangues de "Full metal alchemist", "fruits basket" i "Goth". besets CONTESTA ÉS URGENT!! :)

Anònim ha dit...

Hola, sóc jo de nou! Bé, acabé de concluir la lectura del que potser siga el millor llibre que he llegit en ma vida: "La ladrona de libros", al igual que estes freaks (Marina i Lucia, contesteu per al·lusions, si voleu) no sé si existeix una versió en català, pero supose que sí. Tot és informar-se. De veres, el llibre val la pena, i molt. Molts besos!!!!!!!

Anònim ha dit...

La lladre de llibres és el llibre que estic reservant per llegir a l'estiu. He suposat que seria una passada i per això l'he demanat per reis!!!

Gràcies per la recomanació.